Een lijstje van wat ik de laatste tijd heb gedaan

Geen bericht is goed bericht zeggen ze wel eens. Vandaar dat ik al een tijd geen blog meer geschreven heb. Niet omdat ik niks te vertellen had, maar eigenlijk omdat ik te veel te vertellen had. Daarom maak ik nu maar een lijstje van wat ik de laatste tijd gedaan heb.

30 januari – 3 februari
Surfcamp

Maandagochtend vertrok ik uit het huis waar ik de laatste 3 maanden gewoond had. Ik vertrok namelijk naar Surfcamp, een kamp twee uur van Sydney vandaan, waar ik zou leren surfen. Hoewel ik geen natuurtalent surfen ben en ik het nog steeds erg moeilijk vind om op mijn plank te gaan staan, heb ik het wel ontzettend naar mijn zin gehad op dit surfkamp. Het was super gezellig en vanwege de sfeer zou ik het zo weer willen doen.
Surf Camp Australia, 30 Jan – 3rd February 2017

 

4 februari – 6 februari
The Blue Mountains

Een dag na surfkamp plande ik in om in de vroege ochtend naar de Blue Mountains toe te gaan, maar echt vroeg past niet echt in mijn routine. Met de trein was het twee uurtjes naar het hostel waar ik verbleef. Ik zat in het midden van alle highlights in de Blue Mountains en met een tourbus ticket kon ik makkelijk overal naartoe. Samen met een paar mensen die ik ontmoette via Facebook heb ik ontzettend mooie wandelingen gedaan. Zeker een aanrader als je in Sydney bent.

 

7 februari
Melbourne

In de avond van 6 februari, gelijk nadat ik van mijn 2 uur lange treinreis afkwam, stapte ik in de bus richting Melbourne. De volgende ochtend na een 12 uur lange reis kwam ik aan. Ik was die dag zo moe dat ik in slaap viel in het park, aangezien ik nog niet kon inchecken in het hostel. Het hostel waar ik in zit is ontzettend leuk en ik heb heel wat leuke mensen ontmoet. Op het moment zit ik dan ook nog steeds in hetzelfde hostel.

12 februari
Cliff Jumping

Iemand van het hostel organiseerde een reis naar de Blairgowrie Rock, twee uur van het centrum van Melbourne en ik werd uitgenodigd om de laatste plek in de auto in beslag te nemen. Het was een hele mooie omgeving en eigenlijk pas toen we daar aankwamen kwam ik tot het besef dat het de bedoeling was dat we van een van de rotsen af zouden springen. Hoewel ik eerst zei dat ik het niet zou doen, ben ik uiteindelijk drie keer gesprongen en heb ik het gelukkig ook drie keer overleefd.

13 februari
St. Kilda Festival

13 februari was het grootste gratis festival, het St. Kilda Festival, aan de gang. Amper het hele hostel ging er naartoe. Op het festival waren er vijf verschillende podia met live muziek en er waren eettentjes en kraampjes. Met een paar mensen van het hostel dronken we eerst wat in een bar vlakbij, daarna gingen we vlak bij de main stage zitten en uiteindelijk sloten we het festival af met wat goede dansmuziek.

Ondertussen ben ik bezig met een proefopdracht om een heel heel gaaf baantje te krijgen. Wat het is vertel ik zodra ik word aangenomen of niet.
Liefs,
Marissa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s