Welkom op MarissaTells.nl!

Het is eindelijk zover! Ik ben verhuisd van mijn WordPress-site naar mijn eigen website. Vanaf nu is het niet meer marissatells.wordpress.com, maar marissatells.nl! Hier ga ik verder met mijn blog, met een andere lay-out, maar nog altijd dezelfde content.
Voor degenen die mij en mijn blog nog niet kennen: Ik ben Marissa, 18 jaar oud en ik ben dit jaar geslaagd! Ik doe dit jaar een tussenjaar en daarin maak ik een reis van een half jaar door Australië. Daarvoor werk ik op een Belgische camping als receptioniste. Mijn blog heb ik met twee redenen gemaakt. De eerste reden is dat ik het altijd al het idee leuk gevonden heb om een blog te beginnen en de tweede is dat ik iedereen op de hoogte wil stellen over mijn reis naar Australië. Mijn blog bestaat dan ook uit persoonlijke berichten, lifestyle berichten, reis berichten en misschien zal ik in de toekomst ook wel op andere gebieden berichten posten, zoals beauty en fashion, maar dat is niet de hoofdcategorie van mijn blog.
Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over mijn blog als ik en dat jullie me willen blijven volgen door op een van de volgopties te klikken en de volgknop op te zoeken.
Tot de volgende blogpost op marissatells.nl!
Liefs,
Marissa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s